Lossy & Piret
Professioneel en direct

Coachee,
Je hebt soms zo van die momenten die wel een vraagteken lijken. Problemen komen als het ware op je af en vormen een kleverig spinnenweb rondom je heen. Je wordt ’s nachts wakker, twee uur is het, en dan word je zeer creatief in het bedenken van allerlei rampen scenario’s. ’s Morgens ben je moe en prikkelbaar. Er is echt niet veel meer nodig om de emmer te laten overlopen. En dan te bedenken dat je vroeger zo veel energie had! Vroeger, toen je nog overliep van projecten en dromen…

Zal ik je zeggen wat je nodig hebt: een coach! Zo iemand die je bij de hand neemt en je weer leert kijken, lachen en dromen. Een coach, mij dus.

Bel me: 0476/240548 dan praten we over een aanpak die jou het best aanspreekt. Ik werk in eerste instantie met kleuren - gebaseerd op de Lûscher kleurentest, die je inzicht geven in jezelf, je sterktes en je werkpunten. Let wel, ik ga je problemen niet oplossen! Ik geef je wel een spiegel waarin je zult zien dat je het echt zelf wel kan.

Waar wacht je nog op?

Het zou kunnen dat je mijn antwoordapparaat hoort, niet leuk, geef ik toe. Ik ben dan wellicht naar iemand aan het luisteren en dan ben ik één en al oor…dat zou je zelf toch ook zo willen. Laat een bericht ik bel je zeker terug.

Enkele reacties van coachees:

Ik kwam bij Myriam Lossy terecht voor een persoonlijke coaching omdat het me maar niet lukte om hetgeen ik in vele cursussen voor zelfontwikkeling had geleerd, toe te passen voor mezelf. Myriam maakte een 'blauwdruk' van mijn persoonlijkheid. Hierdoor leerde ik mezelf beter kennen en aanvaarden. Ze reikte me handige tools aan die me helpen om oprechter in de wereld te staan, alert te blijven en mijn best te doen met de middelen die ik heb. Hierdoor kijk ik naar de realiteit zoals ze werkelijk is en zijn mijn houding en woorden in overeenstemming met wat ik echt wil. Ik raad het iedereen aan om zichzelf beter te leren kennen. Zoals een goede coach, zegt Myriam niet wat je moet doen.
Het antwoord ligt in jezelf!

Christina


Ik denk dikwijls terug aan de juiste stap die ik enkele maanden geleden nam, om naar je toe te komen. Eerlijk waar. De gesprekken hebben me deugd gedaan en blijven nog steeds nazinderen. Ik heb heel wat stukjes van 'mezelf' teruggevonden die ik onderweg verloren was. Hetgeen waarvoor ik je het meest dankbaar ben, is het 'contact' met mensen waarvan ik opnieuw kan genieten. Het geeft me energie, positieve impulsen. Ik wandel op straat (of in de wandelgangen op het werk of ...), mensen kijken me aan, glimlachen. Dit enkel en alleen omdat ik zélf mensen terug in de ogen kijk, me zelfzekerder voel, geniet,... Je oogst wat je zaait en wat je zelf uitstraalt.

Kirsten